×
Home Livescore

Carl Hoefkens waarschijnlijk nieuwe trainer NAC Breda

Carl Hoefkens waarschijnlijk nieuwe trainer NAC Breda
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 00:16 uur

Volgens betrouwbare bronnen binnen de voetbalwereld staat het vast dat NAC Breda binnenkort een nieuwe hoofdtrainer zal verwelkomen. De geruchtenmolen draait op volle toeren en alle signalen wijzen in de richting van Carl Hoefkens als de beoogde kandidaat voor deze positie. Voetbal International heeft dit nieuws naar buiten gebracht en benadrukt dat de informatie afkomstig is van goed geïnformeerde bronnen die nauw betrokken zijn bij de club.

De aanstelling van Hoefkens zou een logische stap zijn in de zoektocht naar een opvolger voor de vertrekkende Jean-Paul van Gastel. De Belgische voetballegende wordt gezien als een ervaren en capabele coach die de nodige kennis en expertise met zich meebrengt. Met zijn achtergrond als voormalig profvoetballer en zijn bewezen staat van dienst in de voetbalwereld, lijkt Hoefkens de ideale kandidaat om de leiding te nemen over het eerste elftal van NAC Breda.

Hoewel de club officieel nog geen bevestiging heeft gegeven van de aanstelling, gonst het van de speculaties en positieve geluiden rondom de mogelijke komst van Carl Hoefkens als nieuwe trainer. De supporters van NAC Breda kijken reikhalzend uit naar de officiële aankondiging en hopen dat Hoefkens de club naar nieuwe successen kan leiden in het komende seizoen.