×
Home Livescore

Hans Kraay Jr.: AZ ziet Sam Lammers als opvolger

Hans Kraay Jr.: AZ ziet Sam Lammers als opvolger
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2024 16:08 uur

Een opvallende transfergerucht doet de ronde in de Nederlandse voetbalwereld, waarbij AZ naar verluidt zijn oog heeft laten vallen op een potentiële vervanger voor Vangelis Pavlidis. Volgens bronnen binnen de club zou Sam Lammers in beeld zijn om de Griekse aanvaller op te volgen. Het gerucht werd versterkt door uitspraken van voetbalanalist Hans Kraay Junior tijdens een uitzending op ESPN. Kraay Junior uitte zijn bewondering voor de prestaties van Lammers bij FC Utrecht en voorspelde zelfs een aanstaand vertrek van de spits.

De mogelijke transfer van Sam Lammers naar AZ zou een interessante ontwikkeling zijn in de Eredivisie. Met zijn doeltreffendheid en technische vaardigheden heeft Lammers indruk gemaakt in het Nederlandse voetbal, en een overstap naar een topclub als AZ zou een logische vervolgstap kunnen zijn in zijn carrière. De geruchten over een mogelijke transfer zorgen dan ook voor de nodige opwinding onder voetbalfans en kenners.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit zowel AZ als FC Utrecht, lijkt de interesse in Sam Lammers serieus te zijn. De spits zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten, waardoor het vooralsnog gissen blijft naar zijn toekomstplannen. Mocht de transfer daadwerkelijk plaatsvinden, dan zou dit een van de meest spraakmakende transfers van het Eredivisie-seizoen kunnen worden, met AZ dat zich mogelijk versterkt met een veelbelovende aanvaller als Lammers.