×
Home Livescore

Feyenoord in gesprek met Sparta Praag-trainer Prikse

Feyenoord in gesprek met Sparta Praag-trainer Prikse
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 26 mei 2024 23:16 uur

Feyenoord heeft de aandacht gevestigd op Sparta Praag-trainer Brian Prikse in hun zoektocht naar een nieuwe coach, meldt 1908. De Deense trainer staat op de lijst van potentiële kandidaten bij de Rotterdammers. Hoewel er geruchten circuleren in de Deense media dat de knoop al is doorgehakt, heeft Feyenoord nog geen definitieve beslissing genomen.

Prikse, die momenteel werkzaam is bij Sparta Praag, heeft onlangs een verkennend gesprek gevoerd met de clubleiding van Feyenoord. De Deen wordt gezien als een veelbelovende optie vanwege zijn ervaring en succes in het coachen van een internationale club. Echter, ondanks de interesse van Feyenoord, is er nog geen sprake van een definitieve overeenkomst.

De gesprekken tussen Feyenoord en Prikse bevinden zich nog in een vroeg stadium en er zijn nog andere kandidaten in overweging. De Rotterdamse club neemt de tijd om zorgvuldig te evalueren welke coach het beste past bij de ambities en doelstellingen van de club. Fans van Feyenoord zullen in spanning afwachten wie uiteindelijk de nieuwe hoofdtrainer van hun geliefde club zal worden.