×
Home Livescore

Feyenoord toont serieuze interesse in Deense succestrainer Priske

Feyenoord toont serieuze interesse in Deense succestrainer Priske
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 07:32 uur

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op de Deense trainer Brian Priske, zo meldt Voetbal International maandag. Na het vertrek van Arne Slot naar Liverpool, is de Rotterdamse club op zoek naar een geschikte opvolger en Priske staat hoog op hun verlanglijstje. De succesvolle coach van Sparta Praag heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en wordt gezien als een serieuze kandidaat om het roer over te nemen bij Feyenoord.

Priske heeft zijn sporen verdiend als trainer bij Sparta Praag, waar hij afgelopen seizoenen uitstekend werk heeft verricht. Zijn tactische vernuft en vermogen om spelers te motiveren hebben geleid tot successen en dat is ook Feyenoord niet ontgaan. De club ziet in Priske een trainer die past bij de ambities en speelstijl van de club en hoopt hem binnen te halen als nieuwe hoofdcoach.

De Deense trainer zelf heeft nog niet gereageerd op de geruchten rondom zijn mogelijke overstap naar Feyenoord. Priske geniet momenteel van zijn vakantie na een intensief seizoen en zal naar verwachting binnenkort duidelijkheid verschaffen over zijn toekomstplannen. Voor Feyenoord is het cruciaal om snel een nieuwe trainer aan te stellen, aangezien het nieuwe seizoen voor de deur staat en de voorbereidingen in volle gang zijn.