×
Home Livescore

Nick Olij strijdt voor plek in Nederlands EK-elftal

Nick Olij strijdt voor plek in Nederlands EK-elftal
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 27 mei 2024 09:32 uur

De Nederlandse doelman Nick Olij straalt van trots nu hij is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het aankomende EK in Duitsland. De 26-jarige goalie staat voor een spannende uitdaging, aangezien hij de concurrentie aan zal gaan met Mark Flekken, Bart Verbruggen en Justin Bijlow. Met slechts één plek beschikbaar voor een extra keeper, zal de strijd om een definitieve plek in het EK-team intens zijn.

Olij, die momenteel uitkomt voor NAC Breda, heeft hard gewerkt om deze kans te verdienen en is vastberaden om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Zijn selectie in de voorlopige EK-selectie is een beloning voor zijn toewijding en prestaties op het veld. De doelman kijkt ernaar uit om zich te meten met zijn concurrenten en te laten zien wat hij in huis heeft.

De komende weken zullen cruciaal zijn voor Olij en de andere keepers in de voorselectie, aangezien de bondscoach een definitieve beslissing zal nemen over wie deel zal uitmaken van het Nederlands elftal op het EK. De concurrentiestrijd zal ongetwijfeld intens zijn, maar Olij is vastbesloten om alles te geven en zijn beste beentje voor te zetten in de hoop zijn droom van deelname aan een groot internationaal toernooi te verwezenlijken.