×
Home Livescore

Veerman ziet zichzelf als perfecte match voor De Jong

Veerman ziet zichzelf als perfecte match voor De Jong
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 06:48 uur

Joey Veerman heeft hoge verwachtingen voor het aankomende EK en gelooft dat hij een sterk duo kan vormen op het middenveld met niemand minder dan Frenkie de Jong. Ondanks dat de twee nog nooit samen hebben gespeeld in het Nederlands elftal, is Veerman ervan overtuigd dat hun spelstijlen goed op elkaar zullen aansluiten. De jonge middenvelder kijkt uit naar de mogelijkheid om zijn kwaliteiten te laten zien naast de ervaren De Jong tijdens het Europees kampioenschap.

Veerman, die momenteel uitkomt voor SC Heerenveen, heeft indruk gemaakt met zijn spel in de Eredivisie en wordt gezien als een veelbelovend talent voor Oranje. Zijn visie op een succesvol partnerschap met De Jong getuigt van zijn zelfvertrouwen en ambitie om zich te bewijzen op het hoogste internationale podium. Met zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld hoopt Veerman een waardevolle toevoeging te zijn voor het Nederlands elftal en een belangrijke rol te spelen in de jacht op EK-glory.

Hoewel de samenwerking tussen Veerman en De Jong nog niet eerder is vertoond in het nationale team, zullen fans en kenners ongetwijfeld uitkijken naar de mogelijkheid om dit veelbelovende duo in actie te zien. De speculaties en anticipatie rondom hun potentiële partnerschap voegen een extra dimensie toe aan de opwinding en verwachtingen voor het EK. Met Veerman's optimisme en vastberadenheid om te schitteren naast De Jong, belooft het middenveld van Oranje een boeiend schouwspel te worden tijdens het aankomende toernooi.