×
Home Livescore

Erik Meijer: Frimpong moet basisplek in Oranje veroveren

Erik Meijer: Frimpong moet basisplek in Oranje veroveren
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024 09:48 uur

Voormalig Bayer Leverkusen-speler en huidig analist, Erik Meijer, heeft onlangs zijn steun uitgesproken voor Jeremie Frimpong om een basisplek te veroveren in het Nederlands elftal. Meijer, die nu actief is als analist, is van mening dat de jonge Frimpong een waardevolle toevoeging zou zijn aan de aanvalslinie van Oranje, en ziet hem graag spelen voor Denzel Dumfries.

Frimpong, die momenteel uitkomt voor Bayer Leverkusen, heeft indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en aanvallende impulsen. Meijer gelooft dat de 20-jarige rechtsback de potentie heeft om een belangrijke rol te spelen in het Nederlands elftal en is ervan overtuigd dat hij Dumfries zou kunnen vervangen in het team.

Met zijn gedurfde uitspraken heeft Meijer een discussie aangewakkerd over de selectie van het Nederlands elftal en de mogelijke opstelling voor toekomstige wedstrijden. Het is nu aan bondscoach Frank de Boer om te bepalen of hij het advies van Meijer ter harte neemt en Frimpong een kans geeft om zijn kwaliteiten te tonen op het internationale podium.