×
Home Livescore

Jonge sterspeler verlaat Nottingham Forest voor megatransfer naar Tottenham Hotspur!

Jonge sterspeler verlaat Nottingham Forest voor megatransfer naar Tottenham Hotspur!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 00:16 uur

Nottingham Forest heeft met pijn in het hart afscheid genomen van hun geliefde speler, Brennan Johnson. De 22-jarige voetballer, die zowel als middenvelder en aanvaller uit de voeten kan, heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Tottenham Hotspur. Daar heeft hij een lucratief contract getekend voor meerdere jaren.

De transfer van Johnson heeft Tottenham Hotspur maar liefst 55,5 miljoen euro gekost, met daarbovenop nog bonussen. In de deal is ook een doorverkooppercentage van tien procent opgenomen, wat Nottingham Forest in de toekomst nog extra geld kan opleveren. Deze overgang betekent echter wel dat Ibrahim Sangaré nu vrij spel heeft om naar Forest te komen. De Ivoriaanse middenvelder komt over van PSV en zal binnenkort officieel gepresenteerd worden als nieuwe aanwinst van Forest. Het vertrek van Johnson was noodzakelijk voor de Engelse club om Sangaré te kunnen verwelkomen.

Johnson is een product van de jeugdopleiding van Nottingham Forest en heeft altijd een speciale band gehad met de club. In totaal heeft hij 109 officiële wedstrijden voor Forest gespeeld, waarin hij 29 doelpunten heeft gemaakt en twaalf assists heeft gegeven. Daarnaast heeft hij ook negentien interlands voor Wales op zijn naam staan. Het afgelopen seizoen werd Johnson uitgeleend aan Lincoln City, waar hij zijn talenten verder heeft kunnen ontwikkelen. Helaas zal hij bij Forest niet meer kunnen samenspelen met Sangaré.

De fans van Nottingham Forest zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat ze afscheid moeten nemen van Johnson, maar ze kunnen trots zijn op zijn prestaties en de mooie herinneringen die hij heeft achtergelaten. Ondertussen kijken ze vol verwachting uit naar de komst van Sangaré en hopen ze dat hij net zo'n impact zal hebben op het team als Johnson dat had.