×
Home Livescore

Derksen en Van der Gijp genadeloos: Depay afgeslacht!

Derksen en Van der Gijp genadeloos: Depay afgeslacht!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 07:08 uur

Na het teleurstellende doelpuntloze gelijkspel tussen Nederland en Frankrijk, hebben Johan Derksen en René van der Gijp geen spaan heel gelaten van Memphis Depay. De aanvaller van Oranje kon opnieuw niet imponeren en werd genadeloos bekritiseerd tijdens de uitzending van Vandaag Inside Oranje.

Derksen en Van der Gijp namen geen blad voor de mond en haalden scherp uit naar Depay, die volgens hen tekortschoot in de wedstrijd tegen de Fransen. De aanvalsleider van het Nederlands elftal kreeg geen genade en werd figuurlijk 'doormidden gezaagd' door de voetbalanalisten.

De kritiek op Depay komt niet uit de lucht vallen, aangezien de spits de laatste tijd vaker onder vuur ligt vanwege zijn prestaties in het Nederlands elftal. Ondanks zijn talent en potentieel, lijkt Depay moeite te hebben om zijn stempel te drukken in belangrijke wedstrijden.

Het is duidelijk dat Depay nog een lange weg te gaan heeft om de twijfels van Derksen en Van der Gijp weg te nemen en zich te bewijzen als onbetwiste leider van Oranje. De druk zal alleen maar toenemen voor de aanvaller, die zal moeten laten zien dat hij de kritiek kan weerleggen en zijn klasse kan tonen op het internationale podium.