×
Home Livescore

Mbappé speelt oefenwedstrijd tegen SC Paderborn beloften.

Mbappé speelt oefenwedstrijd tegen SC Paderborn beloften.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 22 juni 2024 18:32 uur

Het Franse nationale voetbalteam zal aankomende zaterdag een oefenwedstrijd spelen tegen de beloften van SC Paderborn, zo meldt de Franse sportkrant L’Équipe. Een opvallende naam die naar verwachting in actie zal komen is sterspeler Kylian Mbappé. De bondscoach van Frankrijk, Didier Deschamps, koos er eerder voor om Mbappé op de bank te houden tijdens de wedstrijd tegen het Nederlands elftal. Dit besluit volgde nadat Mbappé zijn neus brak tijdens een duel met Oostenrijk.

Deschamps lijkt nu echter het vertrouwen te hebben in de fitheid van Mbappé, aangezien de aanvaller naar verwachting een rol zal spelen in de komende oefenwedstrijd. De Franse fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Mbappé, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid. Met zijn talent en ervaring zal hij een belangrijke troef zijn voor het Franse team in de aanloop naar belangrijke internationale toernooien.

De wedstrijd tegen SC Paderborn belooft een interessante test te worden voor zowel Mbappé als het Franse team als geheel. Het zal een gelegenheid zijn voor Deschamps om verschillende tactieken en spelerscombinaties uit te proberen, terwijl Mbappé de kans krijgt om zijn vorm en fitheid te tonen na zijn blessure. De fans zullen gespannen afwachten hoe de ontmoeting zal verlopen en of Mbappé zijn stempel kan drukken op het spel.