×
Home Livescore

Hoop op behoud Lammers en Flamingo vervliegt voor Jans

Hoop op behoud Lammers en Flamingo vervliegt voor Jans
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2024 20:48 uur

Trainer Ron Jans van FC Utrecht heeft zijn wens uitgesproken om Sam Lammers en Ryan Flamingo langer bij de club te houden, maar beseft dat de kans hierop niet bijzonder groot is. Lammers, die momenteel op huurbasis bij FC Utrecht speelt, zal naar alle waarschijnlijkheid terugkeren naar zijn moederclub Rangers FC. Aan de andere kant is er veel interesse in Flamingo vanuit PSV, wat zijn vertrek bij FC Utrecht zou kunnen betekenen.

Jans heeft aangegeven dat hij graag zou zien dat Lammers en Flamingo nog een tijdje in het shirt van FC Utrecht zouden spelen, gezien hun waardevolle bijdrage aan het team. Echter, in het voetbalwereldje zijn transfers en veranderingen aan de orde van de dag, en Jans begrijpt dat dit ook voor zijn spelers geldt.

De trainer blijft echter optimistisch en hoopt dat er nog mogelijkheden zijn om Lammers en Flamingo te behouden, maar hij is realistisch over de situatie. Met de transfermarkt die altijd in beweging is, zal FC Utrecht zich moeten voorbereiden op eventuele veranderingen in het team en zich mogelijk moeten richten op het vinden van geschikte vervangers voor de twee talentvolle spelers.