×
Home Livescore

Theo Janssen bekritiseert Joey Veerman na desastreus EK-optreden.

Theo Janssen bekritiseert Joey Veerman na desastreus EK-optreden.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 09:16 uur

Voormalig profvoetballer Theo Janssen heeft scherp gereageerd op het teleurstellende spel van Joey Veerman tijdens het recente optreden van het Nederlands elftal. De middenvelder van PSV werd afgelopen dinsdag tijdens het EK-duel tegen Oostenrijk al na 34 minuten gewisseld door bondscoach Ronald Koeman, wat voor de nodige opschudding zorgde. Janssen, die bekend staat om zijn directe en ongezouten mening, heeft nu de vinger op de zere plek gelegd en zijn kritiek geuit op Veerman's prestaties.

In een interview met een sportprogramma op televisie benadrukte Janssen dat de wissel van Veerman een duidelijk signaal was van Koeman over de matige vertoning van de PSV-speler. De voormalige profvoetballer was van mening dat Veerman niet voldeed aan de verwachtingen en dat zijn spel niet op het niveau was dat vereist is voor het Nederlands elftal. Janssen sprak openlijk over de zorgen die hij heeft over de vorm en de prestaties van Veerman en riep hem op om snel verbetering te tonen.

De reactie van Janssen op Veerman's wissel heeft voor de nodige discussie gezorgd binnen de voetbalwereld. Velen zijn het eens met de kritiek van Janssen en delen zijn zorgen over de prestaties van de jonge middenvelder. Anderen vinden echter dat de kritiek te hard is en dat Veerman nog de kans moet krijgen om zich te bewijzen op het internationale toneel. Het is duidelijk dat de discussie over Veerman's optreden in het Nederlands elftal nog lang niet is uitgewoed en dat zijn prestaties nauwlettend zullen worden gevolgd in de komende wedstrijden.