×
Home Livescore

Mbappé luchtig over dreiging tackelen: "Knipoog naar België"

Mbappé luchtig over dreiging tackelen:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 08:08 uur

Kylian Mbappé lijkt zich weinig aan te trekken van de ophef die is ontstaan naar aanleiding van een video waarin de Belgische speler Amadou Onana verklaarde dat hij van plan was om de Fransman te tackelen. Tijdens een persconferentie ter voorbereiding op de wedstrijd tussen Frankrijk en België, reageerde Mbappé met een speelse knipoog op de situatie.

De jonge sterspeler van het Franse nationale team leek ontspannen en zelfverzekerd toen hij werd geconfronteerd met de controversiële opmerkingen van Onana. Met een glimlach op zijn gezicht en een twinkeling in zijn ogen leek Mbappé de dreiging van een mogelijke tackel met humor te relativeren.

Hoewel de uitspraken van Onana mogelijk tot opschudding hadden kunnen leiden, koos Mbappé ervoor om er luchtig mee om te gaan. Zijn nonchalante reactie op de vermeende dreiging van de Belgische speler toonde zijn professionele en kalme houding in het aangezicht van provocatie.

De aanstaande wedstrijd tussen Frankrijk en België belooft nu nog meer spanning en rivaliteit, met de opmerkingen van Onana die de sfeer rondom het duel verder hebben aangewakkerd. Het is duidelijk dat Mbappé niet van plan is om zich uit het veld te laten slaan door dergelijke provocaties en vastbesloten is om zijn focus te behouden op het spel.