×
Home Livescore

Thijs Oosting verruilt Willem II voor FC Groningen.

Thijs Oosting verruilt Willem II voor FC Groningen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 12:16 uur

Thijs Oosting verruilt Willem II voor een nieuw avontuur bij FC Groningen, zo heeft Voetbal International onthuld. De talentvolle 24-jarige aanvallende middenvelder staat op het punt om de overstap te maken naar de noordelijke club. Na een succesvolle periode bij Willem II kiest Oosting nu voor een nieuwe uitdaging in Groningen.

De transfer van Oosting naar FC Groningen lijkt bijna afgerond te zijn, met beide clubs die naar verluidt de laatste details aan het regelen zijn. De supporters van FC Groningen kunnen zich verheugen op de komst van de getalenteerde speler, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid op het veld. Oosting hoopt zijn stempel te drukken in het groen-witte shirt van de Trots van het Noorden.

Voor Willem II betekent het vertrek van Oosting een aderlating, aangezien hij een belangrijke speler was in het team. De club zal op zoek moeten naar een vervanger om het gat dat de middenvelder achterlaat op te vullen. Oosting zelf kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging bij FC Groningen en is vastbesloten om zijn talent verder te ontwikkelen en te laten zien in de Eredivisie.