×
Home Livescore

Sergio Ramos keert na 18 jaar terug bij jeugdliefde Sevilla, PSV in de problemen!

Sergio Ramos keert na 18 jaar terug bij jeugdliefde Sevilla, PSV in de problemen!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 17:49 uur

Sensationeel nieuws uit de voetbalwereld! Er is een grote transfer gaande die niemand had zien aankomen. Sergio Ramos, de legendarische verdediger, keert na maar liefst achttien jaar terug bij zijn jeugdliefde Sevilla. De 37-jarige Ramos heeft zojuist een contract getekend voor één seizoen in het beroemde Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Dit nieuws werd met veel enthousiasme bekendgemaakt door de La Liga-club.

Ramos begon zijn carrière bij Sevilla, waar hij de jeugdopleiding doorliep en in februari 2004 zijn debuut maakte in het eerste elftal. Na anderhalf jaar maakte hij de overstap naar Real Madrid, waar hij uitgroeide tot een van de absolute topverdedigers ter wereld. Met vijf Spaanse landstitels en maar liefst vier Champions League-titels op zijn naam, heeft Ramos een indrukwekkend palmares opgebouwd. Ook heeft hij maar liefst 180 interlands gespeeld voor het Spaanse nationale team.

Deze zomer vertrok Ramos transfervrij bij Paris Saint-Germain, nadat hij in 2021 ook al transfervrij was overgenomen van Real Madrid. Ondanks lucratieve aanbiedingen uit Saudi-Arabië heeft Ramos ervoor gekozen om terug te keren naar zijn roots. Hij liet weten dat deze beslissing een eerbetoon is aan zijn vader, grootvader en de overleden Antonio Puerta, een voormalig Sevilla-speler.

De terugkeer van Ramos heeft ook gevolgen voor PSV. De Eindhovenaren zullen het namelijk in de groepsfase van de Champions League opnemen tegen Sevilla. Dit belooft een spannende confrontatie te worden tussen de Nederlandse en Spaanse club.

De fans van Sevilla zijn in extase door het nieuws van de terugkeer van Ramos. Op social media stromen de felicitaties binnen en de club zelf heeft het nieuws met een tweet bevestigd. De supporters kunnen niet wachten om hun held weer in actie te zien op het veld.

Dit is een transfer die de voetbalwereld op zijn kop zet. Sergio Ramos keert terug naar Sevilla, waar het voor hem allemaal begon. Het belooft een seizoen vol spektakel en emotie te worden voor zowel Ramos als de fans van Sevilla. We kijken uit naar wat deze ervaren verdediger nog in zijn mars heeft en hoe hij zijn jeugdliefde weer naar grote hoogten zal brengen.