×
Home Livescore

Benfica in gesprek met Atlético Madrid over João Félix

Benfica in gesprek met Atlético Madrid over João Félix
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 13:16 uur

In een opmerkelijke wending in de voetbalwereld heeft het Portugese Benfica serieuze plannen om João Félix terug te halen naar de club. Volgens het Portugese medium Correio da Manha zijn er al gesprekken gaande tussen Benfica en Atlético Madrid, de huidige club van de getalenteerde aanvaller. Echter, de interesse van FC Barcelona voegt een extra dimensie toe aan de transfergeruchten rondom Félix.

João Félix, die in 2019 voor een recordbedrag naar Atlético Madrid vertrok, heeft sindsdien indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en doelpunten. Zijn mogelijke terugkeer naar Benfica zou een opmerkelijke stap zijn in zijn carrière, waarbij hij mogelijk weer in de vertrouwde omgeving van zijn jeugdclub zou kunnen spelen.

De onderhandelingen tussen Benfica en Atlético Madrid beloven een interessant vervolg te krijgen, aangezien beide clubs vastbesloten lijken om tot een overeenkomst te komen. Met FC Barcelona als potentiële concurrent in de race om Félix, staat de toekomst van de jonge sterspeler op het spel. Voetbalfans wereldwijd zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze veelbesproken transfer.