×
Home Livescore

Vitesse gered door zakenman Franke: schuldenlast overgenomen

Vitesse gered door zakenman Franke: schuldenlast overgenomen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 17:40 uur

Vitesse heeft maandagavond voor een golf van opluchting gezorgd door op het nippertje de benodigde documenten in te dienen bij de beroepscommissie van de KNVB. De club verkeerde in een staat van euforie nadat zakenman Guus Franke had toegezegd om de schuldenlast van de Amerikaanse investeerder Coley Parry over te nemen. Ondanks deze positieve ontwikkelingen waarschuwt directeur Edwin Reijntjes echter dat de Arnhemmers nog niet uit de problemen zijn.

De overname van de schuldenlast door Guus Franke biedt Vitesse een welkome adempauze in financieel opzicht. De club kan nu met meer vertrouwen naar de toekomst kijken, wetende dat er een oplossing is gevonden voor de dreigende financiële problemen. Toch blijft Reijntjes realistisch en benadrukt hij dat er nog veel werk aan de winkel is om de club weer op stabiele financiële grondslag te krijgen.

De supporters van Vitesse kunnen voorzichtig optimistisch zijn over de recente ontwikkelingen, maar het is nog te vroeg om te juichen. De club zal de komende periode hard moeten werken om de financiële huishouding op orde te krijgen en verdere problemen te voorkomen. Met de steun van Guus Franke en de vastberadenheid van het bestuur hoopt Vitesse echter op een positieve wending en een stabiele toekomst voor de club.