×
Home Livescore

Van Basten zwijgt, Vriends kiest: Oostenrijk of Turkije?

Van Basten zwijgt, Vriends kiest: Oostenrijk of Turkije?
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 2 juli 2024 22:40 uur

Voormalig voetballegende Marco van Basten houdt zijn kaarten dicht tegen de borst als het gaat om zijn voorkeur voor de tegenstander van het Nederlands elftal in de kwartfinale van het EK. De voormalige spits, die bekend staat om zijn doelpunteninstinct, weigert te onthullen welk team hij het liefst ziet strijden tegen Oranje in de volgende ronde van het toernooi.

Aan de andere kant heeft Bart Vriends, verdediger van Sparta Rotterdam, wel een duidelijke voorkeur uitgesproken. Vriends, die momenteel schittert in de Eredivisie, heeft aangegeven dat hij een voorkeur heeft tussen Oostenrijk en Turkije als potentiƫle tegenstanders voor Nederland in de kwartfinale. De keuze van Vriends kan van invloed zijn op de mindset van de fans en mogelijk zelfs op de strategie van het Nederlands elftal.

Met de spanning en anticipatie die toenemen naarmate het EK vordert, blijft de vraag over welke tegenstander Nederland zal treffen in de kwartfinale hangen in de lucht. Terwijl Van Basten en Vriends elk hun eigen perspectief hebben op de mogelijke tegenstanders, zullen de fans en het team van Oranje in afwachting blijven tot de loting plaatsvindt en de volgende uitdaging zich aandient.