×
Home Livescore

Phil Foden teleurgesteld in eigen EK-optreden tot nu toe

Phil Foden teleurgesteld in eigen EK-optreden tot nu toe
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2024 08:32 uur

Jonge Engelse spelmaker Phil Foden heeft zijn teleurstelling geuit over zijn eigen prestaties tot nu toe op het EK. Met hoge verwachtingen voorafgaand aan het toernooi, heeft de talentvolle middenvelder nog niet weten te overtuigen op het Europese podium. Foden, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft tot dusver niet het niveau gehaald dat van hem werd verwacht.

De 21-jarige speler, die uitkomt voor Manchester City in de Premier League, heeft zelf aangegeven dat hij meer van zichzelf verwacht en dat hij zichzelf kritisch evalueert. Ondanks zijn jonge leeftijd wordt Foden gezien als een van de opkomende sterren in het Engelse voetbal, maar tot nu toe heeft hij nog niet kunnen schitteren in het nationale team.

Met nog belangrijke wedstrijden voor de boeg op het EK, zal Foden ongetwijfeld vastberaden zijn om zijn vorm te verbeteren en zijn stempel te drukken op het toernooi. De druk op de jonge spelmaker zal toenemen naarmate de verwachtingen blijven stijgen, maar Foden zal er alles aan doen om zijn talent en potentieel te laten zien op het hoogste niveau van het internationale voetbal.