×
Home Livescore

Toni Kroos neemt afscheid met staande ovatie EK-wedstrijd.

Toni Kroos neemt afscheid met staande ovatie EK-wedstrijd.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 5 juli 2024 21:40 uur

Na een imposante carrière heeft Toni Kroos aangekondigd dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. De middenvelder speelde zijn laatste professionele wedstrijd voor Duitsland tegen Spanje in de kwartfinale van het EK. Kroos, die zowel voor Duitsland als Real Madrid uitkwam, wordt geprezen als een legende in het Duitse voetbal en bij de Koninklijke.

Tijdens de wedstrijd tegen Spanje werd Toni Kroos na afloop overladen met lof en waardering. Zowel de Spaanse als Duitse fans stonden op om de middenvelder een staande ovatie te geven. De beelden van dit emotionele moment tonen de impact die Kroos heeft gehad op het internationale voetbal en de harten van vele supporters.

Met zijn elegante speelstijl en ongeëvenaarde visie op het veld heeft Toni Kroos een blijvende indruk achtergelaten in de voetbalwereld. Zijn besluit om te stoppen als profvoetballer markeert het einde van een tijdperk, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de herinneringen van fans en medespelers over de hele wereld.