×
Home Nieuws Livescore

Mats Wieffer consulteert Oranje-speler voor Brighton-transfer

Mats Wieffer consulteert Oranje-speler voor Brighton-transfer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 11:32 uur

De Nederlandse voetballer Mats Wieffer heeft vrijdagnacht zijn overstap naar Brighton and Hove Albion bevestigd, maar deze beslissing is niet overhaast genomen. Wieffer nam de tijd om zich goed te informeren over zijn nieuwe club en schuwde daarbij niet om advies in te winnen bij een mede-Oranje speler die al in Engeland speelt.

De middenvelder, die momenteel speelt voor een Nederlandse club, heeft zijn transfer naar de Engelse Premier League zorgvuldig voorbereid. Door contact op te nemen met een bekende international die zijn voetbalcarrière in Engeland heeft opgebouwd, hoopte Wieffer waardevolle inzichten te verkrijgen over het leven en spelen in de Engelse competitie.

De keuze voor Brighton and Hove Albion markeert een belangrijke stap in de carrière van de talentvolle speler. Met zijn vastberadenheid om goed geïnformeerd te zijn en advies in te winnen van ervaren collega's, laat Wieffer zien dat hij serieus is over zijn ambities en zich wil aanpassen aan de uitdagingen die hem te wachten staan in het Engelse voetbal.