×
Home Livescore

Engeland en Zwitserland ontvlammen in laatste kwartier duel

Engeland en Zwitserland ontvlammen in laatste kwartier duel
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 6 juli 2024 23:08 uur

In een wedstrijd die aanvankelijk weinig opwinding bood, wisten Engeland en Zwitserland in het laatste kwartier van de officiële speeltijd de harten van de fans te veroveren. Het duel dat aanvankelijk slaapverwekkend leek, ontpopte zich tot een ware thriller. Breel Embolo brak de ban door de Zwitsers op voorsprong te zetten, maar de Engelsen lieten zich niet zomaar uit het veld slaan.

Met nog vijf minuten op de klok gaf Bukayo Saka het antwoord namens Engeland en bracht de stand weer gelijk. De spanning in het stadion was om te snijden terwijl beide teams streden voor de overwinning. Het publiek werd getrakteerd op een zenuwslopend slot van de wedstrijd, waarbij elke aanval voor kippenvel zorgde.

Uiteindelijk eindigde het duel tussen Engeland en Zwitserland in een gelijkspel, maar de fans zullen nog lang napraten over het spectaculaire laatste kwartier. De spelers toonden karakter en veerkracht door tot het laatste fluitsignaal te blijven strijden. Een heerlijke wedstrijd die bewees dat voetbal tot de laatste seconde voor verrassingen kan zorgen.