×
Home Nieuws Livescore

Nathan Aké waarschuwt voor individuele klasse Engeland op EK

Nathan Aké waarschuwt voor individuele klasse Engeland op EK
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 09:56 uur

Nathan Aké, de Nederlandse verdediger van Manchester City, is vastbesloten om Engeland niet te onderschatten tijdens het lopende EK, ondanks de wisselvallige prestaties van het Britse team. Aké erkent de aanwezige individuele klasse in de Engelse selectie, vooral vanwege zijn eigen teamgenoten bij Manchester City die deel uitmaken van het nationale elftal.

Met spelers als Raheem Sterling, Phil Foden en John Stones in de gelederen, beschikt Engeland over een schat aan talent dat op elk moment een wedstrijd kan beslissen. Aké benadrukt het belang van focus en concentratie voor zijn eigen team, aangezien ze zich voorbereiden op een mogelijke ontmoeting met Engeland in de latere stadia van het toernooi.

Hoewel de Britten nog niet hun beste vorm hebben laten zien op het EK, is Aké ervan overtuigd dat ze op elk moment kunnen opstaan en schitteren. Als ervaren verdediger weet hij dat onderschatting van de tegenstander fataal kan zijn, en daarom blijft hij waakzaam en respectvol ten opzichte van het potentieel van het Engelse team.