×
Home Livescore

PSV's nieuwe aanwinst Driouech poseert met rugnummer 21

PSV's nieuwe aanwinst Driouech poseert met rugnummer 21
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 7 juli 2024 17:32 uur

Het lijkt erop dat Couhaib Driouech zijn toekomst bij PSV al heeft veiliggesteld door zijn contract te ondertekenen. Op diverse social media platforms circuleren foto's van de veelbelovende aanvaller tijdens zijn presentatie bij de Eindhovense club. De beelden tonen Driouech gehuld in het PSV-shirt met rugnummer 21, wat aangeeft dat hij zijn plek in het Philips Stadion zal gaan versterken.

De transfer van Driouech naar PSV heeft de gemoederen in de voetbalwereld flink bezig gehouden. De jonge aanvaller, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van de club. Met zijn talent en potentieel belooft Driouech een belangrijke rol te gaan spelen in de aanvalslinie van PSV.

De supporters van PSV kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de komst van Driouech naar de club. Met zijn ondertekende contract en de beelden van zijn presentatie lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de aanvaller zijn debuut zal maken in het rood-witte shirt van PSV. De verwachtingen zijn hooggespannen en de fans kunnen niet wachten om Driouech in actie te zien op het veld van het Philips Stadion.