×
Home Nieuws Livescore

Lothar Mattäus: "Nederlands elftal favoriet tegen Engeland, Frankrijk naar finale"

Lothar Mattäus:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 12:08 uur

Voormalig Duits voetbalicoon Lothar Matthäus heeft zijn voorspellingen gedeeld voor de halve finales van het EK. De ex-international is van mening dat het Nederlands elftal de favoriet is in hun confrontatie met Engeland. Matthäus, die bekend staat om zijn scherpe analyses, ziet Oranje als de ploeg die een sterke kans maakt om de finale te bereiken.

Daarnaast heeft de voetballegende ook zijn verwachtingen uitgesproken over de andere halve finale. Matthäus voorspelt dat Frankrijk de overhand zal hebben en doorgaat naar de finale, in plaats van Spanje. Met zijn jarenlange ervaring en inzicht in het spel, gelooft de oud-voetballer dat Les Bleus de kwaliteiten hebben om de Spaanse ploeg te verslaan en een plek in de eindstrijd veilig te stellen.

De voorspellingen van Lothar Matthäus zorgen voor opwinding en speculatie onder voetbalfans over de uitkomst van de halve finales van het EK. Met zijn gedurfde voorspellingen en scherpe analyses blijft Matthäus een autoriteit in de voetbalwereld, en zijn inzichten worden nauwlettend gevolgd door supporters en experts in de sport. De komende wedstrijden zullen uitwijzen of zijn voorspellingen uitkomen en welke teams uiteindelijk de finale zullen bereiken.