×
Home Livescore

NAC strikt Poolse spits Kostorz, troeft Willem II af

NAC strikt Poolse spits Kostorz, troeft Willem II af
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 12:16 uur

NAC Breda heeft met de toevoeging van de Poolse spits Kacper Kostorz aan hun selectie voor het komende seizoen een belangrijke slag geslagen. De club heeft via officiële kanalen aangekondigd dat de talentvolle aanvaller de overstap maakt naar het Rat Verlegh Stadion. Kostorz stond ook in de belangstelling van Willem II, maar NAC wist hun grote rivaal te snel af te zijn.

Met de komst van Kacper Kostorz hoopt NAC Breda hun aanvalslinie te versterken en meer doelpunten te kunnen maken in het aankomende seizoen. De Poolse spits staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die goed passen bij het spel van de club uit Breda. De supporters van NAC kunnen dan ook uitkijken naar de acties en goals die Kostorz voor hun favoriete team zal gaan maken.

De concurrentiestrijd tussen NAC Breda en Willem II lijkt met de komst van Kacper Kostorz naar een nieuw hoogtepunt te zijn gestegen. De fans van beide clubs zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de onderlinge duels waarin de Poolse spits een cruciale rol zou kunnen spelen. Met zijn overstap naar NAC heeft Kostorz laten zien dat hij klaar is voor de uitdagingen van de Eredivisie en vastbesloten is om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.