×
Home Livescore

Ajax maakt geen beloftes over transfers aan Francesco Farioli.

Ajax maakt geen beloftes over transfers aan Francesco Farioli.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 18:40 uur

Ajax heeft geen concrete toezeggingen gedaan aan Francesco Farioli over mogelijke nieuwe spelers die de club zal aantrekken. De Italiaanse voetballer onthulde dit nieuws voorafgaand aan het vriendschappelijke duel van Ajax tegen Sint-Truiden op dinsdagavond. Farioli, die onlangs de overstap maakte naar de Nederlandse club, gaf aan dat hij nog geen garanties heeft ontvangen over eventuele versterkingen voor het team.

De middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, benadrukte dat hij zich volledig richt op zijn eigen prestaties en ontwikkeling bij Ajax. Ondanks de afwezigheid van beloftes over nieuwe aanwinsten, is Farioli vastberaden om een belangrijke rol te spelen in het team en zijn stempel te drukken op het spel van de club.

Ajax staat bekend om zijn succesvolle scouting en het aantrekken van talentvolle spelers, maar Farioli lijkt zich niet te laten afleiden door speculaties over mogelijke transfers. Met zijn focus op het heden en zijn toewijding aan Ajax, is de Italiaan vastbesloten om zijn waarde te bewijzen en een positieve bijdrage te leveren aan het team.