×
Home Livescore

Jan van Halst: 'Pijnlijk dat Ajax sportief afgleed'

Jan van Halst: 'Pijnlijk dat Ajax sportief afgleed'
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 19:08 uur

Voormalig interim-directeur van Ajax, Jan van Halst, heeft zijn bezorgdheid geuit over de sportieve neergang van de club. In een recent interview met Ziggo Sport noemde Van Halst de situatie 'heel pijnlijk'. De voormalige directeur gaf inzicht in zijn ervaringen bij de Johan Cruijff ArenA en sprak openlijk over het functioneren van Sven Mislintat, die een belangrijke rol speelt binnen de club.

Van Halst, die tijdelijk de leiding had bij Ajax, benadrukte de teleurstelling die hij voelt bij het zien van de huidige prestaties van de club. Hij uitte zijn zorgen over de sportieve koers die Ajax lijkt te varen en benadrukte het belang van een sterke visie en leiderschap om succes te behalen in het voetbal.

Het interview met Ziggo Sport bood Van Halst de gelegenheid om dieper in te gaan op zijn betrokkenheid bij Ajax en zijn kijk op de huidige gang van zaken. Hij sprak over de uitdagingen waar de club voor staat en benadrukte het belang van stabiliteit en consistentie in het beleid om op lange termijn succes te kunnen behalen.

Wat betreft het functioneren van Sven Mislintat, de technisch directeur van Ajax, hield Van Halst zich niet op de vlakte. Hij gaf aan dat er volgens hem ruimte is voor verbetering en dat er kritisch gekeken moet worden naar de beslissingen die worden genomen binnen de club. Van Halst pleitte voor een constructieve dialoog en samenwerking om Ajax weer op het juiste spoor te krijgen en de successen van weleer te evenaren.