×
Home Livescore

Branco van den Boomen verrast door transfergeruchten Ajax

Branco van den Boomen verrast door transfergeruchten Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 20:56 uur

Ajax-middenvelder Branco van den Boomen heeft verrast gereageerd op recente berichtgeving van De Telegraaf over mogelijke interesse van Franse en Spaanse clubs. De 28-jarige speler laat weten dat hij op dit moment nog niet bezig is met een eventueel vertrek bij de Amsterdamse club. Van den Boomen, die afgelopen seizoen een belangrijke rol speelde in het succes van Ajax, blijft gefocust op zijn huidige taken en prestaties binnen het team.

De geruchten over buitenlandse interesse hebben de voetballer niet van zijn stuk gebracht. Van den Boomen benadrukt dat zijn volledige aandacht momenteel uitgaat naar Ajax en het behalen van sportieve doelen met de club. De middenvelder staat open voor nieuwe uitdagingen, maar voorlopig ligt zijn focus op het leveren van goede prestaties in het shirt van de Amsterdammers.

Hoewel de berichtgeving van De Telegraaf voor enige opschudding zorgde, blijft Branco van den Boomen vastberaden en gefocust op zijn huidige club. De speler is vastbesloten om zijn waarde voor Ajax te blijven bewijzen en zich te blijven inzetten voor het team. Fans van de club kunnen dus gerust zijn: voorlopig lijkt een vertrek van Van den Boomen nog niet aan de orde.