×
Home Livescore

Hancko blijft rustig bij interesse Atlético Madrid. Feyenoord prioriteit.

Hancko blijft rustig bij interesse Atlético Madrid. Feyenoord prioriteit.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 9 juli 2024 21:00 uur

Feyenoord-verdediger Dávid Hancko blijft kalm onder de interesse van Atlético Madrid. De Slowaakse international, die onlangs deelnam aan het EK, heeft aangegeven dat hij open staat voor aantrekkelijke aanbiedingen, maar niet overhaast wil vertrekken uit De Kuip. In een interview met Forbes benadrukte Hancko zijn loyaliteit aan Feyenoord en zijn bereidheid om te luisteren naar eventuele interessante mogelijkheden.

Hancko's solide prestaties op het Europese toneel hebben de aandacht getrokken van topclubs, waaronder het Spaanse Atlético Madrid. Ondanks deze belangstelling blijft de 24-jarige verdediger gefocust op zijn huidige club en is hij vastbesloten om niet zomaar afscheid te nemen van Feyenoord. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn sterke defensieve kwaliteiten is Hancko een waardevolle speler voor de Rotterdamse club.

De verdediger heeft aangegeven dat hij geduldig zal afwachten op eventuele aanbiedingen die zijn carrière kunnen bevorderen, maar benadrukt dat zijn huidige club een speciale plek in zijn hart heeft. Feyenoord-fans zullen ongetwijfeld opgelucht zijn om te horen dat Hancko niet gehaast is om te vertrekken en dat hij zijn toewijding aan de club hoog in het vaandel draagt. Het is nu afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of er daadwerkelijk een transfer naar Atlético Madrid of een andere club op komst is voor de talentvolle verdediger.