×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp: Mbappé te onzichtbaar, Frankrijk uitgeschakeld door Spanje

Van der Gijp: Mbappé te onzichtbaar, Frankrijk uitgeschakeld door Spanje
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 00:32 uur

Voormalig voetballer en huidige analist René van der Gijp heeft zijn ongezouten mening gegeven over de prestaties van sterspeler Kylian Mbappé tijdens het EK. Na de uitschakeling van Frankrijk door Spanje, liet Van der Gijp weten dat hij vond dat de aanvaller niet genoeg aanwezig was op het veld. De kritiek van de bekende analist richtte zich op het gebrek aan impact van Mbappé tijdens de cruciale wedstrijd.

Van der Gijp, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat Mbappé als sterspeler van het Franse team meer had moeten laten zien in de beslissende fase van het toernooi. De aanvaller, die vaak wordt gezien als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal, kon volgens Van der Gijp niet het verschil maken tegen Spanje.

De uitspraken van Van der Gijp hebben voor de nodige opschudding gezorgd binnen de voetbalwereld. Terwijl sommigen het eens zijn met zijn kritiek op Mbappé, zijn er ook tegengeluiden die stellen dat de druk op de jonge speler wellicht te groot was. Hoe dan ook, de discussie over de prestaties van Mbappé en de rol die hij speelde in de uitschakeling van Frankrijk zal ongetwijfeld nog lang voortduren.