×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verwacht inkomende klapper: Oussama El Azzouzi op komst

Feyenoord verwacht inkomende klapper: Oussama El Azzouzi op komst
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 07:08 uur

Feyenoord staat op het punt om flink wat spelers te laten gaan, maar er worden ook enkele grote versterkingen verwacht bij de Rotterdamse club. Een van de namen die genoemd wordt in het rijtje potentiële aanwinsten is Oussama El Azzouzi. Volgens bronnen van 1908.nl heeft Feyenoord plannen om zich binnenkort te melden voor de talentvolle speler.

El Azzouzi, die momenteel onder contract staat bij een andere club, lijkt in de belangstelling te staan van Feyenoord. De club is naar verluidt van plan om een serieuze poging te wagen om de aanvaller aan te trekken. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou El Azzouzi een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de selectie van Feyenoord.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de ontwikkelingen rondom de mogelijke komst van Oussama El Azzouzi. De transferperiode belooft een interessante tijd te worden voor de club, met zowel vertrekkende als mogelijk nieuwe spelers die het team kunnen versterken. Het is afwachten hoe deze transfergeruchten zich zullen ontvouwen en of Feyenoord daadwerkelijk in staat zal zijn om El Azzouzi aan te trekken.