×
Home Livescore

Carlos Forbs lovend over Ajax-coach Farioli's speelplan

Carlos Forbs lovend over Ajax-coach Farioli's speelplan
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 08:08 uur

Voormalig profvoetballer Carlos Forbs heeft zijn lof geuit over de eerste weken bij Ajax sinds de aanstelling van Francesco Farioli als hoofdtrainer. De Italiaanse coach staat bekend om zijn heldere speelplan en hoge eisen aan zijn spelers, wat Forbs zeer aanspreekt. De samenwerking tussen Forbs en Farioli lijkt veelbelovend te zijn, aangezien de voormalige speler enthousiast is over de aanpak van de trainer.

Farioli heeft vanaf het begin een duidelijke visie gecommuniceerd naar het team en benadrukt het belang van discipline en hard werken. Zijn vastberadenheid om het beste uit zijn selectie te halen, wordt door Forbs gewaardeerd en heeft een positieve invloed op de sfeer binnen de club. De spelers van Ajax lijken gemotiveerd en geïnspireerd te zijn door de aanpak van Farioli, wat resulteert in een sterke teamgeest en prestaties op het veld.

Met Farioli aan het roer lijkt Ajax op de goede weg te zijn naar succes, en Forbs kijkt vol vertrouwen uit naar wat de toekomst zal brengen onder de leiding van de Italiaanse trainer. De combinatie van Farioli's tactische inzicht en de gedrevenheid van de spelers belooft veel goeds voor het komende seizoen. Ajax-fans kunnen zich verheugen op een boeiende periode met Farioli aan het hoofd van het team.