×
Home Livescore

Deschamps woedend op journalist na vraag over toekomst

Deschamps woedend op journalist na vraag over toekomst
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 08:16 uur

Na de teleurstellende uitschakeling van het Franse nationale voetbalteam op het EK, was bondscoach Didier Deschamps duidelijk niet in de stemming voor lastige vragen. Tijdens een persconferentie stelde een journalist een vraag over de toekomst van Deschamps als bondscoach, wat bij de Fransman duidelijk in het verkeerde keelgat schoot.

Deschamps, die al jaren aan het roer staat van Les Bleus, reageerde geïrriteerd op de vraag van de journalist. De bondscoach gaf aan dat hij op dit moment niet wilde praten over zijn toekomst en dat hij zich eerst wilde richten op het verwerken van de teleurstelling van de vroege uitschakeling op het EK.

De reactie van Deschamps zorgde voor opschudding onder de aanwezige pers en voetbalfans. Velen waren verbaasd over de felheid waarmee de bondscoach reageerde en speculeerden over mogelijke veranderingen in het Franse team na de tegenvallende prestaties op het EK.

Het is duidelijk dat de uitschakeling van Frankrijk op het EK diepe wonden heeft achtergelaten bij Deschamps en zijn team. De toekomst van de bondscoach blijft voorlopig onzeker, maar één ding is zeker: Deschamps zal er alles aan doen om zijn team weer op de rails te krijgen en terug te keren op het hoogste niveau van het internationale voetbal.