×
Home Nieuws Livescore

Oranjefans Dortmund op weg naar record fanwalk in stad

Oranjefans Dortmund op weg naar record fanwalk in stad
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 12:40 uur

Oranjefans op weg naar een record fanwalk in Dortmund

De politie in Dortmund voorspelt dat de Oranjefans woensdag een record zullen vestigen met de grootste fanwalk tot nu toe. Met naar schatting 75.000 Nederlandse supporters die naar de Duitse stad zullen afreizen, belooft het een spectaculaire en kleurrijke optocht te worden. De KNVB heeft al aangegeven dat de fans massaal aanwezig zullen zijn om Oranje aan te moedigen in de cruciale wedstrijd die hen een plek in de finale van het EK kan opleveren.

De sfeer in Dortmund zal bruisen van de Oranjegekte wanneer de fans zich verzamelen voor de fanwalk richting het stadion. Met vlaggen, sjaals en gezang zullen de supporters hun steun betuigen aan het Nederlands elftal, dat vanaf 21.00 uur de strijd aangaat voor een historische plek in de finale. De stad zal gehuld zijn in een zee van oranje, waarbij de hartstocht en trots van de Nederlandse fans duidelijk voelbaar zullen zijn.

De autoriteiten in Dortmund zijn voorbereid op de komst van de grote menigte en zullen ervoor zorgen dat de fanwalk ordelijk en veilig verloopt. Met de verwachting van een recordaantal fans dat de straten zal vullen, is het belangrijk dat de feestelijke sfeer hand in hand gaat met respect voor de omgeving en medesupporters. De Oranjefans staan bekend om hun enthousiasme en loyaliteit, en zullen ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten tijdens deze historische fanwalk in Dortmund.