×
Home Nieuws Livescore

Thomas Müller stopt interlandcarrière na EK, richt zich op Bayern.

Thomas Müller stopt interlandcarrière na EK, richt zich op Bayern.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 13:32 uur

Na het besluit van Toni Kroos om een punt te zetten achter zijn interlandcarrière, heeft nu ook Thomas Müller aangekondigd dat hij stopt bij het Duitse nationale team. Het Duitse medium BILD heeft gemeld dat de 131-voudig international zijn laatste wedstrijd voor Die Mannschaft heeft gespeeld tijdens het EK. Müller zal zich nu volledig gaan richten op zijn club, Bayern München.

Met het vertrek van Müller verliest Duitsland opnieuw een ervaren kracht en een speler met een indrukwekkende staat van dienst. De aanvallende middenvelder heeft door de jaren heen een belangrijke rol gespeeld in het Duitse nationale team en stond bekend om zijn doelpunten en assists op cruciale momenten. Zijn afwezigheid zal zeker voelbaar zijn voor de ploeg en bondscoach Hansi Flick zal op zoek moeten naar alternatieven om het gat dat Müller achterlaat op te vullen.

Thomas Müller heeft aangegeven dat hij met trots terugkijkt op zijn tijd bij de nationale ploeg en bedankt alle fans voor hun steun gedurende zijn interlandcarrière. De focus van de 31-jarige speler zal nu volledig liggen op Bayern München, waar hij al jarenlang een belangrijke speler is en talloze successen heeft behaald. Fans van zowel Die Mannschaft als Bayern zullen Müller ongetwijfeld missen op het internationale toneel, maar kunnen nog steeds genieten van zijn spel in de Bundesliga.