×
Home Livescore

Dumfries aangeslagen maar kijkt vooruit na EK-uitschakeling

Dumfries aangeslagen maar kijkt vooruit na EK-uitschakeling
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 10 juli 2024 23:56 uur

Na de teleurstellende uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK, is Denzel Dumfries diep geraakt door de nederlaag tegen Engeland. De rechtsback, die een belangrijke rol speelde in het team, heeft laten weten dat de pijn van de verliespartij diep zit. Ondanks zijn persoonlijke teleurstelling, kijkt Dumfries ook al vooruit naar de toekomst.

In een reactie op de uitschakeling gaf Dumfries aan dat het verlies tegen Engeland hard aankwam. Als een van de sterkhouders van het team, voelde hij de pijn van de nederlaag extra zwaar. Toch benadrukte de rechtsback dat het belangrijk is om ook het grotere plaatje te blijven zien. Dumfries erkent dat het Nederlands elftal een fantastisch toernooi heeft gespeeld en dat er veel positieve aspecten zijn om op voort te bouwen.

Met zijn focus op de toekomst, is Denzel Dumfries vastberaden om sterker terug te komen na deze teleurstelling. De rechtsback is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten te blijven werken aan het verbeteren van hun spel en het behalen van successen in de toekomst. Ondanks de pijnlijke uitschakeling, blijft Dumfries gemotiveerd en vastberaden om zijn doelen te bereiken.