×
Home Livescore

De Ligt vreest serieuze knieblessure na duel met Bochum

De Ligt vreest serieuze knieblessure na duel met Bochum
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 23 september 2023 19:08 uur

Grote zorgen voor Nederlandse voetbalster

In een heftige wedstrijd tussen twee Duitse teams, Bayern München en VfL Bochum, heeft Matthijs de Ligt mogelijk een ernstige knieblessure opgelopen. De verdediger kreeg een harde klap op zijn knie en moet nu een MRI-scan ondergaan om de schade te beoordelen.

Na een moeilijke periode kreeg De Ligt eindelijk weer de kans om zaterdag tegen Bochum in de basis te starten bij Bayern. De Oranje-international wist zelfs een doelpunt te maken, maar werd al in de rust gewisseld. Trainer Thomas Tuchel onthult nu de reden achter deze beslissing. De Ligt heeft namelijk last van zijn knie en het lijkt erop dat een ernstige blessure niet uitgesloten kan worden.

"Ik weet nog niet hoe het nu met Matthijs gaat", vertelt Tuchel na de wedstrijd. "Hij ondergaat nu een MRI-scan. Hij heeft een flinke klap op zijn knie gekregen en we moeten nu afwachten wat de resultaten zullen zijn."

Het is nu afwachten voor De Ligt, Bayern en het Nederlands elftal wat de scans zullen laten zien. Bayern staat over anderhalve week weer op het veld voor de Champions League, terwijl de volgende interlandperiode ook al binnen enkele weken plaatsvindt.