×
Home Livescore

Vader Neymar ontkent vertrekwens bij PSG: "Geen nieuws dat niet is gebeurd"

Vader Neymar ontkent vertrekwens bij PSG:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 augustus 2023 07:24 uur

Vader Neymar ontkent vertrekwens bij Paris Saint-Germain

De vader van Neymar heeft gereageerd op de geruchten dat zijn zoon een vertrekwens heeft bij Paris Saint-Germain. Volgens hem is er geen sprake van enige intentie om de club te verlaten. In een interview met het Portugese PL Brasil verklaarde hij dat hij niets afweet van een vertrekwens van Neymar.

"Ik kan geen nieuws bevestigen dat niet heeft plaatsgevonden", aldus de vader van Neymar over de situatie met PSG. Eerder meldde L'Équipe dat de Braziliaanse aanvaller aan de club had laten weten dat hij wil vertrekken. Neymar zou graag terug willen naar FC Barcelona, maar de kans daarop lijkt klein. De Catalaanse club vindt Neymar te duur en trainer Xavi heeft hem niet opgenomen in zijn plannen.

Volgens bronnen zou Neymar genoeg hebben van de fluitconcerten in Parijs en ook de transfer van Lionel Messi en de onzekerheid rond Kylian Mbappé zouden niet hebben geholpen. Er is wel interesse vanuit verschillende landen voor de blessuregevoelige Braziliaan. Zo zou er gesproken worden over een mogelijke overstap naar Chelsea, maar ook clubs uit Brazilië en Saudi-Arabië zouden geïnteresseerd zijn.

Het blijft dus nog onduidelijk wat de toekomst van Neymar zal brengen. Zijn vader benadrukt echter dat er op dit moment geen sprake is van een vertrekwens bij Paris Saint-Germain.