×
Home Livescore

Donny van de Beek blijft topprioriteit voor Real Sociedad: onderhandelingen in volle gang!

Donny van de Beek blijft topprioriteit voor Real Sociedad: onderhandelingen in volle gang!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 11 augustus 2023 09:12 uur

Onderhandelingen over Van de Beek in volle gang, nog geen overeenstemming bereikt over loon

Donny van de Beek blijft de absolute prioriteit voor Real Sociedad deze zomer. De Nederlandse voetballer is vastbesloten om naar Spanje te vertrekken, maar er moet nog overeenstemming worden bereikt tussen zijn entourage en de clubs. Op dit moment worden er drie belangrijke zaken besproken.

De gesprekken draaien voornamelijk om de hoogte van de huursom, de optie tot koop en het salaris van Van de Beek. Dit meldt Mundo Deportivo. Roberto Olabe, de directeur voetbalzaken van Sociedad, is inmiddels terug in San Sebastian nadat hij naar Manchester vloog om de deal te bespreken. Van de Beek is zelf erg enthousiast over het project dat de Baskische club hem heeft voorgelegd.

Van de Beek is de belangrijkste doelwit voor het middenveld van Sociedad en op dit moment de enige speler waarmee de club in onderhandeling is. Ook Giovani Lo Celso stond op het lijstje van de Basken. De middenvelder is van plan om Tottenham Hotspur te verlaten, maar kon geen overeenstemming bereiken met Sociedad. Als Van de Beek en Fred uit Manchester vertrekken, is de weg vrij voor Sofyan Amrabat om naar Old Trafford te komen.