×
Home Livescore

"Transferbom: Feyenoord haalt Kroatisch supertalent binnen voor megacontract tot 2028!"

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 13 augustus 2023 23:24 uur

Feyenoord haalt Kroatische sensatie binnen: Luka Ivanusec op weg naar De Kuip!

Het is bijna zover: de transfer van Luka Ivanusec naar Feyenoord is in de laatste fase beland. Volgens bronnen bij 1908 is de deal tussen de Rotterdammers en Dinamo Zagreb zo goed als rond. Eerder al bereikten beide clubs een principe-akkoord, maar nu is ook de persoonlijke overeenkomst met de Kroatische international in kannen en kruiken.

Het nieuws van de overeenstemming tussen Feyenoord en Dinamo Zagreb kwam eerder al naar buiten. Het enige obstakel dat een mogelijke overstap naar de Eredivisie nog in de weg kon staan, was een persoonlijk akkoord. Maar volgens 1908 is ook dat nu helemaal rond. Ivanusec zal naar alle waarschijnlijkheid een contract tekenen bij de regerend landskampioen, dat hem tot medio 2028 aan de club bindt.

Voordat de handtekening daadwerkelijk in De Kuip wordt gezet, zal Ivanusec nog wel een tweeluik spelen met Dinamo Zagreb in de voorrondes van de Champions League tegen AEK Athene. Deze wedstrijden zijn verplaatst vanwege onrust tussen de fans van beide clubs en zullen komende dinsdag en zaterdag plaatsvinden.

Feyenoord verwacht dat het nog ongeveer een week zal duren voordat Ivanusec medisch gekeurd kan worden in Rotterdam. Pas daarna kan hij zijn handtekening zetten onder de langverwachte verbintenis. Het is zelfs mogelijk dat hij al aanwezig zal zijn in Rotterdam als toeschouwer bij het duel tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord op 20 augustus. Een spectaculaire entree voor de Kroatische sensatie!