×
Home Livescore

Club América toont interesse in overbodige rechtsback van Ajax

Club América toont interesse in overbodige rechtsback van Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 27 december 2023 17:16 uur

Ajax kan mogelijk afscheid nemen van de Mexicaanse rechtsback Jorge Sánchez, mocht FC Porto geen interesse meer hebben in zijn diensten. Het lijkt er namelijk op dat Club América wel oren heeft naar de 26-jarige voetballer. Dit nieuwtje werd naar buiten gebracht door het Mexicaanse medium W Deportes.

Het is altijd spannend wanneer er transfergeruchten de ronde doen in de voetbalwereld. En deze keer is het Ajax dat in de schijnwerpers staat. De Nederlandse club zou namelijk wel eens verlost kunnen worden van de overbodige Jorge Sánchez. FC Porto lijkt niet langer geïnteresseerd te zijn in de Mexicaanse verdediger, maar gelukkig is er een andere club die wel interesse heeft.

Club América, een bekende voetbalclub uit Mexico, heeft zijn oog laten vallen op Sánchez. De 26-jarige rechtsback zou een goede aanvulling kunnen zijn op hun team. Het nieuws werd bekendgemaakt door het Mexicaanse medium W Deportes, dat altijd wel op de hoogte lijkt te zijn van de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Voor Sánchez zou een transfer naar Club América een nieuwe kans betekenen. Hij kan zijn voetbalkunsten laten zien in zijn thuisland en wellicht weer schitteren op het veld. Het is altijd mooi om te zien wanneer spelers een nieuwe uitdaging aangaan en zichzelf kunnen bewijzen op een ander niveau.

Natuurlijk moeten we wel een slag om de arm houden, want het is nog niet officieel bevestigd dat Sánchez daadwerkelijk naar Club América zal vertrekken. Maar het feit dat er interesse is, geeft toch wel hoop voor de Mexicaanse verdediger. Laten we afwachten hoe deze transferperikelen zich verder ontwikkelen en wie weet zien we Sánchez binnenkort schitteren in het shirt van Club América.