×
Home Livescore

Wim Kieft verbaasd over miljoenenaankoop Ajax en teleurstellende prestaties

Wim Kieft verbaasd over miljoenenaankoop Ajax en teleurstellende prestaties
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 januari 2024 11:32 uur

Voormalig voetbalicoon Wim Kieft staat perplex bij het aanschouwen van de mysterieuze transfer van Josip Sutalo naar Ajax. Met een bedrag dat de tientallen miljoenen overstijgt, blijft de reden achter deze opmerkelijke overgang voor Kieft een groot raadsel. De Kroatische verdediger, die onlangs zijn debuut maakte tijdens de Eredivisie-hervatting tegen Go Ahead Eagles (2-3), slaagde er niet in om indruk te maken op het veld.

De verbazing van Kieft is niet te onderschatten, aangezien hij geen enkel idee heeft waarom Ajax bereid was om zo'n astronomisch bedrag neer te tellen voor Sutalo. De verdediger, die afkomstig is uit Kroatië, heeft tot op heden geen enkele aanwijzing gegeven waarom hij de interesse van de Amsterdamse club heeft gewekt.

Tijdens zijn eerste optreden in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles, slaagde Sutalo er niet in om zijn stempel te drukken op de wedstrijd. Zijn prestaties op het veld waren verre van indrukwekkend, waardoor de vraagtekens rondom zijn transfer alleen maar groter worden.

Het blijft een mysterie waarom Ajax zoveel geld heeft geïnvesteerd in de Kroatische verdediger, terwijl zijn prestaties tot nu toe niet overtuigend zijn geweest. Kieft kan alleen maar speculeren over de beweegredenen achter deze opvallende transfer, maar voorlopig blijft het een onopgelost raadsel.