×
Home Livescore

Verlenging Misehouy bij Ajax maakt komst Babadi onwaarschijnlijk

Verlenging Misehouy bij Ajax maakt komst Babadi onwaarschijnlijk
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 januari 2024 20:08 uur

In een verrassende wending van de gebeurtenissen, lijkt het erop dat de toekomst van Gabriel Misehouy bij Ajax nog steeds onzeker is. Hoewel er gesprekken gaande zijn over een mogelijke contractverlenging, heeft de gerenommeerde sportjournalist Mike Verweij zijn twijfels geuit over de komst van Isaac Babadi naar Amsterdam.

De onderhandelingen tussen Ajax en Misehouy zijn nog in volle gang, maar het is duidelijk dat de recordkampioen voorzichtig flirt met de gedachte om Babadi aan te trekken. Deze jonge talentvolle speler heeft de aandacht getrokken van de Amsterdammers, maar Verweij betwijfelt of een overeenkomst met Babadi tot stand zal komen als Misehouy zijn handtekening zet onder een nieuw contract.

De toekomst van Ajax blijft dus gehuld in mysterie, met verschillende scenario's die zich kunnen ontvouwen. Zal Misehouy uiteindelijk bijtekenen en zijn trouw aan Ajax bevestigen? Of zal Babadi de kans krijgen om zijn talenten te tonen in het rood-witte tenue van de Amsterdammers? Alleen de tijd zal het leren.