×
Home Livescore

Nederlandse middenvelder schittert met debuutgoal in Premier League, maar Sheffield United verliest

Nederlandse middenvelder schittert met debuutgoal in Premier League, maar Sheffield United verliest
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2023 09:48 uur

Gustavo Hamer zal zijn debuut in de Premier League nooit meer vergeten. De Nederlandse middenvelder, die onlangs voor een flink bedrag de overstap maakte van Coventry City naar Sheffield United, mocht dan wel verliezen met zijn nieuwe club, maar hij wist wel indruk te maken met een prachtig doelpunt.

In de wedstrijd, die een week geleden plaatsvond, kreeg Hamer de bal kort na rust voor zijn voeten. Vanaf de rand van het zestienmetergebied schoot hij de bal op schitterende wijze in de verre hoek.

"Fantastisch", reageerde de 26-jarige doelpuntenmaker na afloop voor de camera's van Sheffield United. Ondanks zijn doelpunt verloor de promovendus uiteindelijk met 2-1. "Het is geweldig om te scoren bij je debuut, maar het liefst wil je natuurlijk ook winnen. Ik ben ontzettend blij, maar ik had liever ook een positief resultaat gehad."

Na zijn doelpunt vierde Hamer het samen met de meegereisde fans, die achter het doel zaten. "Ze zijn geweldig, ze hebben de hele wedstrijd van zich laten horen. Je kon zien hoe ze reageerden op de gelijkmaker. Mijn complimenten aan onze fans."

Hamer is tevreden over hoe hij is ontvangen bij zijn nieuwe club. "De jongens zijn erg behulpzaam, ze hebben me zelfs al de buurt laten zien waar ik nu woon. Misschien vinden ze me nu nog wat stil. Ik vind dat je eerst op het veld moet laten zien wat je kunt, voordat je buiten het veld een grote mond hebt. Op dit moment ben ik nog wat verlegen, maar we zullen zien hoe dat in de toekomst zal zijn", besloot hij met een glimlach.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Sheffield United!