×
Home Livescore

FC Barcelona in gesprek met PSG over huur Xavi Simons

FC Barcelona in gesprek met PSG over huur Xavi Simons
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2024 14:48 uur

Een grote Europese voetbalclub uit Spanje heeft serieuze interesse getoond in het aantrekken van een jonge talentvolle speler van een Franse topclub. Volgens geruchten in de transferwereld is FC Barcelona vastbesloten om deze zomer Xavi Simons op huurbasis over te nemen van Paris Saint-Germain. De Spaanse club zal naar verluidt alle zeilen moeten bijzetten om tot een akkoord te komen met de Franse landskampioen, zo meldt een bekende transferexpert.

Xavi Simons, een veelbelovende speler met een indrukwekkend potentieel, heeft de aandacht getrokken van de Catalaanse grootmacht. De club uit Barcelona ziet in de jonge middenvelder een waardevolle aanwinst voor hun team en is vastbesloten om hem aan te trekken voor het komende seizoen. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht wordt Simons beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in het Europese voetbal.

De onderhandelingen tussen FC Barcelona en Paris Saint-Germain beloven echter niet eenvoudig te worden. Beide clubs zullen naar verwachting stevig moeten onderhandelen om tot een overeenkomst te komen over de tijdelijke overgang van Xavi Simons. De transferexpert die op de hoogte is van de situatie heeft aangegeven dat het een complexe deal kan worden, maar dat Barcelona vastbesloten is om de jonge speler binnen te halen.