×
Home Livescore

Onzekerheid rondom PSV-trainer Bosz voor Eredivisie-topper tegen Ajax

Onzekerheid rondom PSV-trainer Bosz voor Eredivisie-topper tegen Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 februari 2024 15:48 uur

In de aanloop naar de langverwachte clash tussen PSV en Ajax, blijft de spanning rondom de beschikbaarheid van enkele sleutelspelers aanhouden. Peter Bosz, de trainer van PSV, staat voor een lastige beslissing met betrekking tot Joey Veerman en Malik Tillman. Het is nog altijd onduidelijk of zij fit genoeg zullen zijn om deel te nemen aan deze Eredivisie-topper.

Terwijl de twijfel rondom Veerman en Tillman voortduurt, is er wel goed nieuws voor Ismael Saibari. Hij zal in ieder geval aanwezig zijn in de Johan Cruijff Arena. Echter, de grote vraag blijft of hij vanaf het begin zal starten in de basisopstelling.

Met de wedstrijd die steeds dichterbij komt, groeit de spanning bij zowel de spelers als de fans. De trainers zullen tot het laatste moment moeten afwachten om te bepalen welke spelers zij kunnen inzetten in deze belangrijke wedstrijd. Het belooft een enerverende strijd te worden tussen de twee rivaliserende clubs, waarbij elke beslissing van cruciaal belang kan zijn voor het eindresultaat.