×
Home Livescore

Hoofdscout Kelvin de Lang verheugd met Henderson's komst naar Ajax

Hoofdscout Kelvin de Lang verheugd met Henderson's komst naar Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 februari 2024 16:32 uur

In een exclusief interview met een vooraanstaand sportmedium heeft Kelvin de Lang zijn opwinding geuit over de sensationele transfer van Jordan Henderson naar Ajax. Als een opkomende ster in de wereld van scouting, heeft De Lang zijn nieuwe rol als hoofdscout met volle teugen omarmd en deelt hij graag zijn ervaringen in het iconische Johan Cruijff Arena.

De Lang, een naam die steeds vaker opduikt in de voetbalwereld, heeft zijn stempel weten te drukken door de komst van Henderson naar de Nederlandse topclub te bewerkstelligen. Met een glimlach van oor tot oor vertelt hij in een openhartig gesprek met Ajax TV over zijn trots en voldoening.

"Deze transfer is een mijlpaal in mijn carrière", verklaart De Lang met een sprankeling in zijn ogen. "Het is een eer om met zo'n getalenteerde speler als Henderson te mogen werken. Zijn ervaring en leiderschap zullen een enorme toegevoegde waarde zijn voor ons team."

De Lang, die onlangs werd bevorderd tot hoofdscout, heeft zijn nieuwe rol met open armen ontvangen. Hij beschrijft het als een droom die uitkomt om betrokken te zijn bij het scouten en aantrekken van spelers van wereldklasse voor Ajax. "Het is een geweldige uitdaging en ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de club in mij heeft gesteld", aldus De Lang.

Met betrekking tot zijn werkplek in de Johan Cruijff Arena, kan De Lang zijn enthousiasme nauwelijks verbergen. "Het is een magische plek, doordrenkt van voetbalgeschiedenis. Elke keer dat ik het stadion binnenloop, voel ik een golf van inspiratie en motivatie. Het is een voorrecht om hier te mogen werken en bij te dragen aan het succes van Ajax."

Terwijl De Lang zijn nieuwe rol met volle overgave vervult, kijkt hij ook al vooruit naar de toekomst. "Mijn doel is om Ajax naar nieuwe hoogten te brengen en spelers van wereldklasse aan te trekken die ons team versterken. Ik ben vastberaden om mijn stempel te drukken op het succes van deze club en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft."

Met zijn gedrevenheid en passie voor het spel, lijkt Kelvin de Lang een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan als hoofdscout van Ajax. Zijn rol in het aantrekken van Jordan Henderson is slechts het begin van wat hij hoopt te bereiken in zijn carrière.