×
Home Livescore

Frans Hoek gelooft in potentie doelman Noppert ondanks tegenslagen

Frans Hoek gelooft in potentie doelman Noppert ondanks tegenslagen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 februari 2024 00:08 uur

Voormalig Oranje-keeperstrainer Frans Hoek heeft zijn twijfels geuit over de toekomst van doelman Andries Noppert. Hoewel Noppert een jaar geleden nog als eerste keus gold voor het WK in Qatar, is hij inmiddels zijn positie bij sc Heerenveen kwijtgeraakt. Hoek gelooft echter niet dat dit het einde betekent van Noppert's carrière.

Hoek, bekend om zijn expertise op het gebied van keepers, heeft in het verleden nauw samengewerkt met Noppert. Hij was destijds overtuigd van de kwaliteiten van de doelman en zag in hem een veelbelovend talent. Hoewel Noppert momenteel niet in de basis staat bij sc Heerenveen, is Hoek ervan overtuigd dat dit slechts een tijdelijke tegenslag is.

De voormalige Oranje-keeperstrainer benadrukt dat het leven van een doelman vol ups en downs zit. Het is een positie waarin je constant moet blijven werken aan je vaardigheden en mentaliteit. Hoek is ervan overtuigd dat Noppert de juiste instelling heeft om terug te vechten en zijn plek in het team te heroveren.

Hoewel Noppert momenteel niet in de schijnwerpers staat, is Hoek ervan overtuigd dat hij nog steeds het potentieel heeft om op het hoogste niveau te presteren. Hij wijst erop dat veel keepers in het verleden soortgelijke situaties hebben meegemaakt en uiteindelijk sterker zijn teruggekomen.

Hoek is van mening dat Noppert de komende tijd moet blijven werken aan zijn spel en zichzelf moet blijven ontwikkelen. Hij raadt de doelman aan om geduldig te blijven en te blijven geloven in zijn eigen kunnen. Volgens Hoek is het slechts een kwestie van tijd voordat Noppert weer zijn beste vorm zal laten zien.

Hoewel Noppert momenteel niet de eerste keus is bij sc Heerenveen, is het duidelijk dat hij nog steeds kan rekenen op de steun en het vertrouwen van Frans Hoek. De voormalige Oranje-keeperstrainer gelooft dat Noppert nog lang niet aan het einde van zijn carrière is en dat hij in staat is om terug te keren naar de top.