×
Home Livescore

Mbappé verlaat PSG: transfervrij vertrek onvermijdelijk volgens bronnen

Mbappé verlaat PSG: transfervrij vertrek onvermijdelijk volgens bronnen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2024 17:32 uur

Het lijkt erop dat de dagen van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain geteld zijn. De jonge Franse voetbalster heeft naar verluidt aan president Nasser Al-Khelaïfi laten weten dat hij zijn vleugels wil uitslaan en transfervrij de club wil verlaten. Dit nieuws is naar buiten gebracht door RMC Sport en Fabrizio Romano, betrouwbare bronnen binnen de sportwereld.

Deze onthulling heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Mbappé, die bekend staat om zijn snelheid en doelpunten, is een van de meest begeerde spelers ter wereld. Clubs van over de hele wereld zullen ongetwijfeld in de rij staan om hem binnen te halen.

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Mbappé ligt. Er zijn geruchten dat Real Madrid, Barcelona en Liverpool interesse hebben getoond in de jonge superster. Het zal een spannende tijd worden voor de fans van Paris Saint-Germain, aangezien ze mogelijk afscheid moeten nemen van hun geliefde speler.

Mbappé heeft een indrukwekkende carrière achter de rug bij PSG, waar hij talloze doelpunten heeft gescoord en prijzen heeft gewonnen. Zijn vertrek zal ongetwijfeld een groot verlies zijn voor de club.

Het is nu afwachten hoe deze situatie zich verder ontwikkelt. Zal Mbappé daadwerkelijk vertrekken bij Paris Saint-Germain en zo ja, naar welke club zal hij gaan? De komende weken zullen cruciaal zijn in het bepalen van de toekomst van deze getalenteerde voetballer.